BEL ONS +31 (0)344 610501

Betalen en verzenden

Wij versturen onze producten via DHL of Transmission. Hier worden extra kosten in rekening gebracht en zijn in de factuur opgenomen. U kunt er ook voor kiezen om de producten op te halen maar dit is alleen op afspraak mogelijk.

Snel en veilig betalen
U kunt bij ons snel en veilig op de volgende manieren betalen:

IDEAL
Voor onze Nederlandse klanten kunt u gebruiken maken van iDeal veilig online betalen via je eigen bank op internet. (NL) Ideal, selecteer uw bank in onze betaalportaal en voer de bankinstructies uit.

BANK
Vooruit betalen per bank/girorekening, u krijgt de betalingsinstructies bij het bevestigen van uw bestelling. (In verband met de vertraging tussen de banken kan de bevestiging van betaling tot maximaal 3 werkdagen duren, na de bevestinging zal uw bestelling verzonden worden.)

Ten name van: Offsoo Products.
Referentie: Uw unieke betaalreferentie, deze wordt direct na het bevestigen van de bestelling getoond en per e-mail naar u verzonden.
IBAN-/bankcodenummer: NL25 INGB 0006879295
BIC: INGBNL2A

REMBOURS
Betalen bij de postbode (rembours), een betaling onder rembours is veilig en snel: – Contant (gepast) betalen bij de postbode. – Niet thuis of geen gepast geld? Nog drie weken met PIN te betalen op het postkantoor.

CONTANT
Contant betalen is mogelijk indien u kiest voor ophalen van uw bestelling op de vestiging in Tiel

Offsoo verkooppunten (Pro Shops)

©ALL BRANDS MATTER 2009 - 2024

Taal / Language